Voelt u zich ook betrokken bij onze samenleving? Wilt u zelf, met uw bedrijf of met uw organisatie een steentje bijdragen? U kunt de YETS Foundation op verschillende manieren steunen. Alle schenkingen in welke vorm of van welke omvang dan ook, zijn van harte welkom. Er zijn verschillende mogelijkheden maar voor iedere schenking geldt: 100% van uw geld komt terecht bij projecten en kinderen!

Doneren
Word donateur van de YETS Foundation en help de jeugd op eigen benen te leren staan. Uw donatie wordt besteed aan de kinderen in uw eigen regio en in Ghana. Onze projecten maken echt een verschil. Wij vinden dat iedere kind kans op een mooie toekomst verdient. Helpt u mee?

Deel je expertise
Met school of kinderen uit de buurt geld inzamelen? Met uw basketbalvereniging schoenen of oude tenues inzamelen? Alles is mogelijk. Draag uw steentje bij en maak het verschil. Uiteraard staan wij ook open voor samenwerking met grote organisaties of bedrijven uit de regio. Meer weten over hoe u ons kan helpen? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

YETS-wear
Grote kans dat je op deze website of tijdens onze events mensen onze shirt hebt zien dragen. Met de aanschaf van één van onze shirts met motiverende spreuk draag je bij aan de YETS Foundation. Momenteel is BELIEVE TO ACHIEVE beschikbaar in rood, paars, lichtblauw. Mail je bestelling (kleur, maat en adres) naar info@yetsfoundation.nl. Na bevestiging en betaling van 20 euro plus verzendkosten krijg je je shirt thuis gestuurd. Zolang de voorraad strekt.