Team YETS

Peter Ottens

Peter Ottens
Directeur / Oprichter
Nederland

Mijn coach was voor mij veel meer dan een trainer. Hij was een mentor, leraar en rolmodel. Voor hem ging je door het vuur. Met YETS zetten wij dit unieke talent in ten goede aan de maatschappij.

Marthy Rodriguez

Marthy Rodriguez
Methodiek Coördinator / Head Coach
Nederland

Het gebrek aan een rolmodel in mijn jongere jaren heeft mij doen inzien hoeveel waarde zo iemand kan hebben. Met YETS kan ik bij veel jongeren voorkomen dat zij hetzelfde meemaken.

Okrah Donkor

Okrah Donkor
Country Manager Ghana
Nederland

Mijn levensdoel is jeugd inspireren door mijn passie en liefde te delen. Basketbal is zoveel meer dan een sport en YETS bied mij de mogelijkheid om een stukje terug te geven aan mijn roots.

Razak Kasim

Razak Kasim
Project Coördinator
Ghana

The power of sports goes beyond the field or the court. When used in the right way, sports development projects like ours can play a huge role in building a brighter future for Ghana.

Shanna Marlin

Shanna Marlin
Assistant Coach
Nederland

Op Aruba moest ik mij als basketballer altijd staande houden tussen de grote jongens. Dit heeft mij een hoge mentale weerbaarheid opgeleverd. Hierdoor geloof ik heilig in de kracht van YETS.

Giannini Olieberg

Giannini Olieberg
Methodiek Coördinator / Head Coach
Nederland

Bij YETS hanteren we een autoritatieve coachingsstijl. We zijn streng en liefdevol, stellen eisen en geven steun. De positieve ontwikkeling die ik hierdoor zie bij de deelnemers is mijn drijfveer.

Demian Salami

Demian Salami
Stagiair Trainer
Nederland

Ik ben een jeugdspeler op landelijk niveau die gepassioneerd is om op andere jongeren kennis over te brengen; van basketbal tot het hedendaagse leven. Via YETS krijg ik deze kans.

Alexander Takyi

Alexander Takyi
Head Coach
Ghana

I’m extremely proud to be a part of the YETS Foundation. I believe that hard work and dedication got me here and it’s my passion to teach this valuable life lesson to the youth in our program!