Boek: Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid

Het boek ‘Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid’ vertelt het veranderverhaal van de jongeren van YETS. Met dank aan de openheid van de jongeren en hun coaches die hun verhalen wilden delen, verdiept ‘Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid’ op de aanpak van YETS. Wat maakt dat deze aanpak werkt? Hoe worden jongeren succesvol naar ander gedrag begeleid? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, hebben wordt gekeken vanuit een veranderkundig en sociaalpsychologisch perspectief naar de aanpak van YETS. 

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid legt de verbinding tussen het veranderverhaal van jongeren, de sociale psychologie en (gedrags)verandering in organisaties. Vier topcoaches uit de sport, waaronder Louis van Gaal en Thom Harinck, omlijsten het boek met elk hun eigen visie.

Gedragsverandering vanuit kwetsbaarheid – Het veranderverhaal van de jongeren van YETS’ is vanaf 1 juni 2021 verkrijgbaar. Het boek is geschreven door collega’s Sjoerd Segijn, Judith Stuijt, Stefan Smit, Wouter ten Have in samenwerking met de YETS foundation en Vittorio Busato.

Lees meer en bestel het boek via www.yetsmove.nl/boek

Deel dit bericht