Even voorstellen: Nieuwe Youth Coach Manisha

Youth coach Manisha (27 jaar) is geboren in Den Haag. Ze voert 1 op 1 gesprekken met jongeren, en organiseert een activiteitenmiddag bij YETS, zoals YETS connect. Ze komt zelf uit een warm gezin waar ze een fijne jeugd heeft gehad. Ze hoopt deze liefde dan ook te kunnen geven aan de jongeren bij YETS.

Ze is zelf opgegroeid in een warm gezin waar ze een fijne jeugd heeft gehad. Manisha wilde als kind graag gezien en gehoord worden, maar thuis was iedereen druk en was daar niet altijd ruimte voor. Dit herkent ze dan ook bij de jongeren die ook wel eens het idee hebben dat ze niet gezien of gehoord worden. Hier hoopt ze dan ook aan te kunnen bijdragen dat ze dit wel voelen.

Coach Manisha heeft de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze binnen de reclassering gewerkt en na de opleiding is zij aan de slag gegaan bij Veilig Thuis. Inmiddels werkt ze bij YETS Foundation en merkte ze wel dat dit meer bij haar past. De flexibiliteit die YETS biedt binnen een duidelijk kader sluit beter aan bij hoe Manisha te werk gaat. Op dit moment begeleidt ze twee jongeren binnen YETS, waarvan de eerste sinds april en de tweede sinds dit schooljaar. Het is de bedoeling dat ze op alle drie de scholen waar ze staat straks zes jongeren gaat begeleiden. 

Coach Manisha is via coach Shay bij YETS Foundation terecht gekomen. Hij is de vriend van haar nicht en hij vertelde haar een keer over YETS. YETS zocht toevallig naar een nieuwe Youth Coach. Coach Manisha dacht toen, waarom ook niet. Na gesprekken gehad met coach Marthy en coach Gia is ze uiteindelijk Youth Coach geworden. 

Ze kende YETS Foundation nog niet voordat ze er via coach Shay van hoorde. Coach Manisha waardeert dat YETS er echt is voor de jongeren zonder al te veel regels, en dat trok dat haar heel erg aan. Het werk met de jongeren vindt ze het allerbelangrijkste. En zeker de manier waarop YETS dat doet vindt ze gebeurt een erg fijne manier. 

Ze is in april begonnen bij YETS. De eerste maanden bevallen super, zowel binnen het team als het begeleiden van de jongeren zelf. Ze heeft het gevoel dat ze nu echt een verschil kan maken. In april is Coach Manisha begonnen met meelopen en meekijken met de andere coaches, maar dit was wat lastiger dan normaal door corona. Eind april startte ze met de begeleiding van de eerste jongeren en is daarin goed begeleid door de coaches. Ze had al redelijk wat ervaring via Veilig Thuis en door haar studies en stages. 

Coach Manisha wil net een stapje meer geven dan anderen en is daardoor ook wel bereid financieel wat water bij de wijn te doen. Ook levert ze als het nodig is een stukje vrije tijd in om het verschil te maken voor de jongeren. Dus ze denkt dat ze daarin een aanwinst in is voor YETS. Ze heeft ook veel liefde te bieden. Coach Manisha heeft een kindje van anderhalf die ze ook alle liefde en mogelijkheden wil bieden en diezelfde moedergevoelens zet ze in voor de jongeren bij YETS. Ze hoopt door deze liefde te geven dat de jongeren zich gehoord en gezien voelen. Coach Manisha hoopt zoveel mogelijk jongeren te helpen het goede pad op te gaan en te inspireren dat ze ook iets kunnen betekenen voor anderen in de maatschappij. 

Deel dit bericht