Jeroen Dejalle strategisch directeur bij YETS

YETS Foundation zet in 2021 een professionaliseringsslag in en stelt daarvoor een strategisch directeur aan, Jeroen Dejalle. Jeroen is een oude bekende bij YETS, want hij zat in de beginjaren van YETS het bestuur voor. Hij stopte bij YETS om als beleidsadviseur binnen het sociaal domein bij de gemeente Schiedam aan de slag te gaan. Afgelopen december zegde hij deze baan op om met YETS de volgende stap te maken in het worden van dé welzijnsorganisatie.

Jeroen brengt een berg aan ervaring mee uit de commerciële en maatschappelijke wereld. Juist deze mix van commerciële achtergrond en kennis van het gemeentelijke domein, maken hem de ideale persoon om YETS te helpen bij het maken van de volgende stap. Jeroen is een echte praktische dromer die vooruit kan denken, maar de ideeën daarna ook in de praktijk brengt.

Focus op professionalisering
YETS Foundation is bezig met het professionaliseren van de organisatie. Jeroen gaat zich onder andere ontfermen over de interne processen, het HR-beleid, de recruitment en de ondersteuning van de organisatie. Daarnaast bestaan er binnen het team veel ideeën over wat beter kan in de wereld van de jongeren die wij helpen. Jeroen gaat het team helpen deze ideeën te onderzoeken, hier een aanpak bij te ontwikkelen en te implementeren.

Jeroen Dejalle

Koersbepaling YETS Move
YETS Foundation deelt haar kennis met organisaties via YETS Move. Jeroen gaat werken aan het vergroten van de impact van YETS Move en het toewerken naar financiële zelfredzaamheid voor de Foundation via de diensten van Move.

Eerste resultaten volgen snel
Binnen YETS wordt de komst van Jeroen gevierd, maar ook de buitenwereld gaat snel resultaat zien van zijn aanstelling. Zo heeft YETS op korte termijn versterking van nodig. Door de pandemie hebben veel jongeren te maken met uitdagingen op het sociaal emotioneel vlak. Met YETS maken wij hier juist het verschil. Wij willen coaches aantrekken die geloven in onze filosofie en voor deze jongeren het verschil maken.

Deel dit bericht