Even voorstellen: voorzitter Paul Hannema

Sinds deze zomer hebben we een nieuwe bestuursvoorzitter bij YETS Foundation. Tijd om even kort kennis te maken met Paul Hannema.

Paul leerde YETS kennen via het OranjeFonds. Via die weg heeft hij Peter begeleidt en gecoacht bij het doorontwikkelen van YETS. Paul was direct gefascineerd door het verhaal van Peter en het werk van YETS. Tijdens het diner ter ere van het 5-jarig bestaan van YETS maakte Paul voor het eerst kennis met een aantal jongeren en hun verhaal. Die avond werd het gedachtegoed van YETS voor Paul extra tastbaar en was hij verkocht. Toen Peter hem vervolgens benaderde met de vraag of hij interesse had om voorzitter van het bestuur te worden, hoefde Paul hier niet lang over na te denken. Na een aantal gesprekken besloot het bestuur om Paul aan te stellen als nieuwe voorzitter. 

Paul heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en werkt inmiddels als coach en begeleider van directeuren en oprichters. Paul gaat met het bestuur YETS helpen om op een gecontroleerde manier te groeien, zonder in te boeten op kwaliteit. “Het is belangrijk om de focus op de kern van YETS te houden, maar ook met verstand te groeien”. Welkom bij de familie Paul!

Deel dit bericht